AKSARAY / GÜZELYURT - Ihlara Şehit Şahin Sarılmaz Ortaokulu

ÇEDES KARDEŞ OKUL PROJESİ

ÇEDES Projesi kapsamında Hatay ili Kırıkhan ilçesi Karaçağıl köyü ortaokulunu ziyaret ettik. Bu ziyaret sürecinde desteklerini bizden esirgemeyen ilçe kaymakamımız Sn. Can Alperen TAŞAVLI beyefendiye, Ihlara kasabası beyediye başkanı Ahmet DİNÇ'e, İlçe milli eğitim müdürümüz Osman KEÇECİ' ye, şube müdürü Okan AKYOL"a, Müdür yardımcım Sinan KIZILAYA'ya, Değerler eğitimi kulüp rehber öğretmeni Bayram ALTINSOY'a, kıymetli öğretmenlerime, öğrencilerime ve her daim yanımızda olan gönül dostlarına şükranlarımı sunarım. Bizleri orada en güzel şekilde karşılayan Karaçağıl ortaokulu müdürü Mustafa POLAT'a, Müdür yardımcısı Mehmet Kadir AKBULUT'a, Kırıkhan Belediye Başkan yardımcısı Tolga ÜÇDAL ve belediye kültür müdürü Mehmet DEMİR'e teşekkür ederiz.

Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 15:00 - Görüntülenme: 161